Vill du skänka varor?

Burk med lök

Vi att tar emot varor på utsidan under de tider butiken ha öppet, dvs lördagar 10-14 och tisdagar 14-18.

Vi tar emot det mesta som finns i  ett hem som är helt och rent och är i sådant skick att det går att sälja. (Vi har inga tvättmöjligheter i butiken och är därför beroende av att alla kläder och textilier är rena.) Husgeråd såsom porslin, lakan, handdukar, dukar och prydnadssaker. Kläder, skor, väskor, bijouterier. Böcker, skivor, lampor, tavlor och mattor. Säkert finns det mycket mer att skänka och sälja.

OBS! Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot VITVAROR, TV-APPARATER, DATASKÄRMAR, SKRIVARE, SCANNER, DATORER, TANGENTBORD, FAST TELEFONI (undantag Cobra-telefoner), MÖBLER, SKRYMMANDE VAROR, STORA LAMPSKÄRMAR OCH UPPSLAGSVERK.  Vi kan inte heller ta emot pälsar av djur som är utrotningshotade. Enligt lagen får man inte sälja dessa.
Vi tar emot nyare/moderna böcker, samt barn- och ungdomsböcker.

Inlämning av varor.
Du lämnar själv varorna du vill skänka direkt vid butiken när den är öppen. Vill du lämna övriga tider ber vi dig kontakta oss via vår mail eller telefon 0725-223880.

Tack för att du inte ställer det du vill skänka utanför butiken då ingen är där och kan ta emot. Ibland regnar eller snöar det och varorna blir förstörda. Ibland är det fåglar som drar sönder påsar för att komma åt innehållet.

Vi kan i undantagsfall hjälpa till med hämtning. Då måste allt vara packat och klart för avhämtning. Vi kan inte ta emot sådant som är trasigt eller inte går att sälja.
Kontakta oss om du är tveksam.