Om oss

Lindome Second hand är en ideell förening bildad av Lindome församling och Johanneskyrkan i Lindome. Föreningen vilar på kristen grund och är partipolitiskt obunden. Allt arbete sker helt ideellt med hjälp av frivilliga insatser.

Vi vill göra något konkret och meningsfullt tillsammans, samtidigt som vi sparar vår miljö och kan ge hjälp åt människor som på ett eller annat sätt behöver bistånd. Vår avsikt är därför att samla in och sälja så mycket som möjligt av bra, begagnade varor. Allt överskott kommer att användas till diakonalt/socialt/humanitärt bistånd. Beslut om vart biståndet ska gå beslutas av föreningens styrelse och kommer att redovisas i föreningens årsberättelse. Genom vår second hand verksamhet hoppas vi kunna hjälpa människor både nationellt, internationellt men också genom ett större engagemang på hemmaplan.

Vi tror att många människor kommer att köpa saker som någon annan inte längre har användning av.

Styrelsen för Lindome Second hand består av nedanstående personer.
Du är välkommen att kontakta vem som helst av oss om du har frågor om verksamheten, om du vill ta del av våra stadgar eller har goda idéer som kan användas i verksamheten. Du kan också kontakta oss via länken som du finner under Kontakt ovan.

Marie Berg

Ordförande
Marie Berg
berg.marie@gmail.com
072-3956355
Ingela Skarin-Håkansson

Vice ordförande
Ingela Skarin Håkansson
ingela@lindomesecondhand.se
0736 51 60 34
Kjell Börjesson

Kassör
Kjell Börjesson
kjell@lindomesecondhand.se
0703 45 72 50

Bengt-Åke Ahlgren
bengtakeahlgren@gmail.com
0727-421292
Ulla-Britt Nyberg

Sekreterare
Ulla-Britt Nyberg
ullabritt@lindomesecondhand.se
0705 61 16 31
Stefan Westergren

Stefan Westergren

stefan@lindomesecondhand.se
0700-825229